Skip to content
Liever persoonlijk contact? Bel 035 205 5055

Wij zijn de Zorgsteen

ONS TEAM

Anne

Anne Ten Holt

Hulpverlener

Hallo,

Mijn naam is Anne en ik woon in de omgeving van Hilversum. Momenteel studeer ik Communicatie en Multimedia Design bij de Hogeschool Utrecht, en werk ik als klantenservice medewerker.

Ik ben erg benieuwd naar een baantje waarbij ik mensen kan helpen met een persoonlijke aanpak, ik voel mij dan ook voldaan wanneer ik anderen help en extra steun bied. Het werk dat ik verricht is huishoudelijke hulp en begeleiding.

Ik ben een vrolijke, sociale en hulpvaardige meid die graag haar handen uit de mouwen steekt. Verder ben ik erg creatief en heb ik een grote passie voor kunst, natuur en design. In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar en ben ik vrijwilliger bij de scouting. Hier bedenk ik leuke activiteiten voor kinderen van 11 t/m 15 jaar oud.

sarah

Sarah Fortuin

Hulpverlener

Hoi,

Mijn naam is Sarah en ik woon in Hilversum. Ik ben na de middelbare school geen studie gaan volgen maar gelijk aan de slag gegaan. Dit was voornamelijk in de horeca en als schoonmaker. Ik ben graag onder de mensen, en help anderen graag. Aan het einde van de dag kan ik ook tevreden terugblikken als ik iets voor iemand anders heb kunnen betekenen. Hierom vind ik het leuk om bij mensen thuis te werken. Het werk dat ik verricht is huishoudelijke hulp en begeleiding.

Ik ben een vlotte, sociale en creatieve meid, en pak nieuwe situaties met beide handen aan. Daarbij denk ik niet in problemen maar in oplossingen. Ik hou ervan om buiten in de natuur te zijn, maar binnen zitten met een kopje thee en een goed boek of iets om te tekenen vind ik ook prachtig.

Alexander

Alexander Rongen

Algemeen Directeur & Hulpverlener

Hoi,

Ik ben Alexander. Meeste mensen kennen mij als Alex. Ik kom dagelijks bij onze clienten, en werk veel vanaf huis en ons kantoor. Bij onze clienten verleen ik begeleiding, ademhalingszorg en hulp bij het huishouden.

Naast mijn werk als hulpverlener neem ik deel in het bestuur van de Zorgsteen. Uit eerdere ervaring in loondienst heb ik geleerd hoe mooi het is om te werken met mensen, en dat goed management het verschil maakt voor werknemers op de werkvloer. Wij werken met hulpverleners die zelf verantwoordelijk zijn voor de planning en communicatie met hun clienten, en ontzorgd worden van het regelen van inval en administratie. Dat is mijn visie om een stabiel team van hulpverleners op te bouwen dat zich blijvend inzet voor de client.

Michelle

Michelle van der Schoor

Bestuurslid & Hulpverlener

Michelle is een enthousiaste hulpverlener die hard werkt om uw leefruimte schoon te houden. Bovendien heeft ze verstand van voedselveiligheidsrichtlijnen waaronder de HACCP, waardoor iedereen onafhankelijk van eventuele allergieen of speciale dieetwensen, bij Michelle aan het juiste adres is voor een gezonde, vers bereide maaltijd.

Maak kennis met ons bestuur

Alexander Rongen | Directeur

Eerder heb ik in loondienst in de thuiszorg gewerkt bij een bedrijf in Amsterdam waar de cliënt centraal staat. Hier heb ik geleerd hoe hulp bij het huishouden echt kan bijdragen aan het leven van een cliënt. Ik heb ook zelf gezien en meegemaakt hoe medewerkers in dienst van deze missie helemaal op kunnen branden.

Wij willen een nieuw concept uitrollen waarbij het management de pijn van de hulpverlener overneemt. Wij geloven namelijk dat een hulpverlener op vakantie moet kunnen gaan zonder te hoeven stressen hoe hij of zij vervanging gaat regelen. Op deze manier blijven hulpverleners langer in dienst van onze visie, en kunnen we het leven van meer mensen verrijken met de hulp van onze hulpverleners.

Raad van Commissarissen

Bij de Zorgsteen draait het allemaal om de zorg die wij leveren aan de genen in onze samenleving die dit niet meer zelf kunnen regelen. Het is voor mij dan ook erg belangrijk dat wij ons steentje bijdragen en samen het maatschappelijke probleem van het tekort aan (kwalitatief goede) thuiszorg kunnen oplossen. Dit kan het beste door thuiszorg aan te bieden waarbij er naast de aangeboden zorg ook voldoende contact is met de mensen. Bovendien moet er ook een eerlijke prijs worden betaald aan de werknemers die zich inzetten voor de Zorgsteen.

Zodoende kan er worden vastgehouden aan 2 belangrijke pijlers voor mij:

1. Kwalitatief goede zorg leveren, waarbij het contact met de mensen geen ondergeschoven kindje mag zijn

2. Een eerlijke vergoeding voor de werknemers die zich hier voor inzetten

- Joshua Stam (Voorzitter RvC)

Het belangrijkste van de zorg is dat deze bijdraagt aan de kwaliteit van het leven. Door de zorg kunnen mensen schoon thuis leven en verzorgd naar buiten. Wij gaan ons best doen zodat mensen met een glimlach naar buiten kunnen. Met het nakomen van afspraken, handelen naar fatsoensnormen en een ontzorgende organisatie zorgen wij ervoor dat onze cliënten altijd de prioriteit zijn van onze hulpverleners.

Als lid van de raad van commissarissen zal ik mijn vaardigheden gebruiken om ervoor te zorgen dat de belangen van de stakeholders (client, overheid en aandeelhouder) door het bestuur worden gerespecteerd zodat onze cliënten de zorg krijgen die zij verdienen.

- Ronan Gazenbeek (RvC)

Zorg vraagt om hoog niveau van persoonlijke kennis. Ieder persoon heeft baat bij een eigen omgang met de zorg. Ik vind het belangrijk dat de cliënt te allen tijde persoonlijke voorkeuren kan uitspreken en dat deze nageleefd worden.

Het is belangrijk voor een zorgbedrijf als de Zorgsteen dat werknemers in optimale omstandigheden kunnen werken. Dit ondersteunt de mogelijkheid om er voor de cliënt te zijn met al hun aandacht. Zo krijgt de client ook de optie te bieden om een hechte band te krijgen met de hulpverlener.

Als lid van de RvC zal ik speciale aandacht schenken aan financiële overwegingen, om de gezonde groei te realiseren in slechte en goede (financiële) tijden. Daarnaast zal ik opstaan voor de belangen van werknemers van de Zorgsteen én mijn mening uiten over het beleid naar de buitenwereld.

- Sebastian Rezelman (RvC)

Bel vandaag nog voor een kennismaking!

Heeft u of een naaste behoefte aan (wekelijkse) huishoudelijke hulp of -begeleiding? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 035 205 5055.